Nieuw! YesHugo Delivery | Pakketdienst ‘s-Hertogenbosch

De snelle en betrouwbare pakketdienst.

Same day delivery en next day delivery

In samenwerking met YesHugo Delivery zijn wij uw betrouwbare en duurzame pakketdienst in ’s-Hertogenbosch en omstreken! Dezelfde dag leveringen, ook in de avonden. 7 dagen per week.

Betrouwbare en duurzame pakketdienst

Door de corona crisis zijn webshop bestellingen in de afgelopen maanden flink gestegen en zullen ook de komende jaren blijven stijgen. Daardoor worden er steeds meer pakketten verstuurd en is de wens bij de ontvanger nog groter om de pakketten zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Het liefst dezelfde dag nog.

Wij bieden in samenwerking met YesHugo Delivery hiervoor de ideale oplossing door middel van een snelle pakketlevering tegen de laagste kosten, zelfs in de avond of in het weekend. Wij leveren binnen enkele uren of op dezelfde dag!
Pakketten worden van A naar B gebracht en komen niet eerst langs een distributiecentra, daardoor legt uw pakket minder kilometers af en is dus duurzamer. In combinatie met het taxivervoer kunnen de pakketten efficiënt bezorgd worden.

De pakketten zijn live te volgen via telefoon, tablet of desktop. Daarnaast zijn onze voertuigen uitgerust met rijgedrag analyse, hierdoor kunnen we nagaan of de chauffeur netjes heeft gereden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de service.

Klik hier om uw pakket aan te melden!

Pakketten versturen in Den Bosch

Onderstaand ziet u het gebied waar Taxicentrale De Meierij actief pakketten ophaalt én wegbrengt in samenwerking met Yeshugo Delivery.

DeMeierij_kaart