Met OV-Taxi reist u gemakkelijk en snel van én naar het station tegen een aantrekkelijke prijs.

Maak van uw treinreis een comfortabele deur-tot-deur reis met de OV-taxi van NS. Hiermee reist u gemakkelijk én snel van en naar het station tegen een aantrekkelijk vast tarief per zone. Via het Transvision platform OV-taxi boek je gemakkelijk en snel een taxi van én naar meer dan 320 stations tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Vanaf de eerste tot en met de laatste trein. Je kunt tot 30 minuten van te voren boeken en je betaalt vooraf via iDEAL. Zo ben je zeker dat er een taxi beschikbaar tegen een betrouwbare prijs.

 

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat je de taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar vooraf met iDEAL. Je betaalt het tarief per taxi en je kunt maximaal 3 personen extra meenemen.

 

Je boekt eenvoudig een rit van en naar het station via de NS-app of op ov.taxi. Tot 30 minuten voor aanvang van de rit kun je een taxi boeken. Dus ook als je nog onderweg bent in de trein. Heb je geboekt? Dan ontvang je direct de contactgegevens van het taxibedrijf en zie je de totale ritprijs.

Kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 073-6561600 of 0411-631808.

Bel mij terug!

    Uw naam

    Telefoonnummer

    Boek een OV-Taxi!